Mijn werkvrouw was op bezoek en zij dat ze overal van die kleine rode vlekjes had, sommige waren maar een speldenkopje groot, zij had er zeer veel bijna overal, maar vooral aan armen benen romp en borststreek. Ik vertelde dat ik er eentje net opgemerkt had bij mij aan mijn dij en mij ook afvroeg wat dit was. Zij heeft nu al een tijdje last van verminderde eetlust en nu vroegen wij ons af of dit er iets mee te maken zou hebben. Hopelijk is het pitiryatis rosea als het onschuldig is maar klilkt toch akelig om te horen dat dit een virus. Gast Geplaatst: 16:55 hoi, ik heb net uitleg gezocht naar pityriasis rosea en dit bleek niet hetzelfde te zijn of dat wij het over hadden. Bij ons zijn het geen schilferende plekken maar eerder ronde knalrode bolachtige zeer kleine plekjes soms iets groter maar wel mooi afgelijnd en iets verheven. Nogmaals groetjes en weet iemand wat dit zou zijn?

6 vanzelf weer over. Ik heb het op het net nagekeken en het klopt wel aardig. Ik hoop dat het wat geholpen heeft. Gast, geplaatst: 16:44, hoi, ik weet niet of het hetzelfde is maar wij hadden het er net over.

Ventje, gast, geplaatst: 11:56 hey ik heb net de zelfde symtomen van die rode vlekjes ze zitten nu al 4 dagen op en ik zou het ook wel graag weten, froebel weet je het ondertussen al? Thx alvast, lindaa, gast, geplaatst: 0:45. Ik heb dat treatment ook pas gehad. Het jeukte niet, ik had nergens last van, ik zat alleen onder de vlekken op mijn buik, borsten en op het laatst ook op mijn bovenbenen. Het is vanzelf weggegaan, na een week. Ik dacht dat het misschien door de kou zou komen? Dat droogt je huid toch ook extra uit? En als je meer weet. Laat het ons weten! Nous, gast, geplaatst: 21:56, het klinkt heel erg als ringworm, dat kan jeuken maar dat hoeft niet. Het is besmettelijk en word veroorzaakt door een bacterie die al op de huid aanwezig is, maar door teveel wassen met zeep kan die aan de huid gaan "vreten" er zijn pillen voor en ook cremes.

Ik heb gordelroos Thuisarts


Registreer, informatie, zoeken, actieve onderwerpen, links, inloggen. Index huidaandoeningen rode vlekjes op buik, rug en achterwerk. Auteur, onderwerp: rode vlekjes op buik, rug en achterwerk froebel, gast, geplaatst: 23:16, sinds een paar dagen heb ik nivea diverse kleine rode plekjes op buik, rug, schouders en achterwerk. Op armen, benen en gezicht komen ze niet voor uitslag en ze jeuken ook niet. Waar de vlekjes zitten is de huid licht verdikt. Iemand enig idee wat het kan zijn? Waterpokken, rode hond, roodvonk of mazelen lijken me uitgesloten omdat ik als kind alle vier de ziekten een keer heb gehad. Geplaatst: 9:15 ik zou er even mee heen gaan als ik jou was,misschien een allergie of zo ik zou het ook niet weten, maar ga er even mee heen dan weet je het zeker wat het.

Luieruitslag bij je baby ouders van


Het dwingt tot krabben en wrijven. Jeuk is een gevoel van de huid, dat u de drang geeft om te krabben of te wrijven. Soms zeggen mensen wel dat jeuk erger is dan pijn. Jeuk kan zo erg zijn dat men tot. "Actin on dna-an ancient and dynamic relationship". " Red drink " wist de man naast haar er nog aan toe te voegen. "Alibaba denies ditching hk for ". " And she said yes.

waterpokken zinkzalf

Als iemand als kind waterpokken heeft gehad, trekt het varicella zoster virus zich terug in de zenuwcellen van het ruggenmerg. Gordelroos is een huiduitslag aan de linker- of rechterkant van uw lichaam. Klachten zijn jeukende of pijnlijke vlekjes en blaasjes. De oorzaak is het waterpokkenvirus. Snel van je warmte uitslag af? Over het herkennen van de symptomen bij baby's, kinderen en volwassenen en het verlichten van de klachten.

Medisch Forum, het forum voor lotgenonten contact en medische vragen. Discussieer mee over alle onderwerpen en vraag aan mede-patienten en/of artsen om advies. Rode vlekkenwijzer - wat mankeert je kindje? Informatie over uitslag, bultjes, pukkeltjes en andere rode vlekjes! Je kindje wekt je door luid te huilen. Insectenbeten, galbulten en waterpokken kunnen hevige jeuk veroorzaken. Dit kan zeer irritant zijn en u wanneperveen uit de slaap houden.

Kinderkwaaltjes gezondheid Alphega apotheek

Behandeling gordelroos Bij de meeste mensen verdwijnt de gordelroos vanzelf. Gordelroos komt bij de meeste mensen eenmalig voor. In de zomer hebben er meer mensen. Een behandeling met medicijnen is meestal niet nodig bij gordelroos. Het gaat meestal vanzelf over. Op de blaasjes kunt u zinkzalf smeren of een neutrale zalf als. Gordelroos is een virusinfectie die wordt hoofdhuid veroorzaakt door het waterpokkenvirus. Bij gordelroos heb je huiduitslag aan én kant van je lichaam, dus aan én arm.

waterpokken zinkzalf

Alles over zelfzorgproducten, instructies voor gebruik

Geneesmiddel Informatie centrum van de knmp. Deze tekst is gebaseerd op de bijsluiter van het beschreven medicijn en op andere, wetenschappelijke bronnen. De officieel geregistreerde gegevens van dit medicijn bij het College ter beoordeling van Geneesmiddelen vindt. Hoewel bij het opstellen van de tekst uiterste zorgvuldigheid is betracht, is de knmp niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit enige onjuistheid in deze tekst. Het beste advies krijgt u bij uw eigen apotheek. Daar laser ontvangt u de zorg en begeleiding die is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunt u een vraag stellen aan de webapotheker. Een team van apothekers beantwoordt uw vraag in principe binnen enkele werkdagen. Vraag het de webapotheker, geen ervaringen gevonden).

U kunt zinkoxide net zo vaak op uw huid aanbrengen als u wilt. Bijwerkingen treden nutrilite vrijwel niet. Bij doorligplekken kan het medicijn de rand van de wond irriteren. Heeft u hier last van? Overleg dan met uw arts of verpleegkundige. Your browser does not support the video tag. Deze tekst is opgesteld door het.

M - lesbisch Ouderschap en lhbt-evenementen

Zinkoxide beschermt en droogt de huid. Het kan jeuk stillen en de huid verkoelen. Dat hangt af van de vorm waarin u het gebruikt (zalf, crème, lotion, smeersel). Bij huidaandoeningen zoals eczeem, jeuk, koortslip, doorligwonden, herpes genitalis en kapotte mondhoeken. Het duurt enkele dagen tot weken voor uw klachten minder worden. Zalf of crème: smeer op uw huid en dek daarna eventueel af met een gaasje of verband. Lotion: goed omschudden voor gebruik. Breng aan op uw huid en laat indrogen. Zinkoxide-kalkwater zalf (zok-zalf) en zinkoxidesmeersel (zinkolie voor aanbrengen de zalf omroeren met een spatel.

Waterpokken zinkzalf
Rated 4/5 based on 760 reviews