Toch zijn mijn hormonen nog niet terug in balans, maar ik verwacht ook nog niet zo snel een wonder haha. Mijn lichaam heeft best een klap gehad van het gewichtverlies, dus het heeft ook even tijd nodig om bij te komen. Als ik nu over een tijdje ook nog van de ongewenste/overtollige haargroei afkom en mijn normale menstruatie weer op gang komt, ben ik een zeer gelukkig mens! En ik hoop dat je zelf ook snel weer terug op het goede voedingsspoor bent met een mooie gave huid. Veel liefs, minikui 17:21:37 reactie van lies: hoi minikui, klinkt alsof je op de goede weg zit! Ik heb dit weekend vakantie gehad en slecht gegeten: acuut weer pukkeltjes.

vette huid met puistjes begonnen ben. Maar ik wil wel even verder raad vragen bij de arts/dietiste of ik inderdaad zo op de goede weg ben. En ik had ook ergens gelezen dat iemand een hormoonkuur kreeg voorgeschreven door de arts en dat zie ik echt niet zitten. Dat vind ik maar rommel! Maar ik zie mijn huid en haar op dit moment bijna met de dag verbeteren, dus het doet inderdaad wel iets.

Ik heb gelezen dat juist overgewicht deze problemen met zich mee kan brengen. Maar nu ben ik afgevallen en heb ik ineens kwaaltjes die ik niet had toen ik zwaarder was. Ik heb zelf het idee dat mijn hormoon huishouding ineens van slag geraakt is doordat ik nu minder weeg dan ik al jaren heb gedaan. Maar ik vroeg mij af of er meer mensen waren met deze kwaaltjes door het afvallen en of iemand een oplossing ervoor weet. Want vooral die puistjes zijn erg irritant, het lijkt wel of ik weer in de pubertijd zit haha. Minikui 10:50:01, reactie van lies: hoi minikui, klinkt alsof de rest ook zwangerschap wel in orde komt! Ik heb voor volgende week een afspraak met de dietiste van deze site. Het gaat op zich wel goed, val telkens iets af (0.5 tot.7 per week) door veel sporten en door porties af te meten. Wil alleen weten of ik geen belangrijke fouten aan het maken ben wat betreft voedingsstoffen enzo. Mijn huid was de eerste 3 weken ook veel slechter, en nu begint hij langzaam weer wat zachter te worden. 18:45:33, reactie van minikui: hoi lies, ik ben nog niet naar gogi de huisarts/dietiste geweest, maar heb wel voor vrijdag.

vette huid met puistjes

Vette huid oorzaken


forum - afvallen en puistjes? Afvallen en puistjes?, ik heb mijn hele leven al overgewicht, eigenlijk al van kinds af aan. Maar ik heb er nooit echt last advies van gehad, want ik ben erg bewegelijk en dol op mijn sporten (ju jitsu / iaido / zwemmen). Ik ben dus wel een dikke dame, maar heb ook goed ontwikkelde spieren en conditie. Maar sinds 5 maanden geleden ben ik actief begonnen met afvallen en nu ben ik in totaal al 18 kg kwijt. Maar het gekke is dat ik het gevoel heb dat ik lichaamlijk meer achteruit aan het gaan ben ipv vooruit. Zo heb ik nu ineens last van puistjes, vet haar, overtollig haargroei op rare plaatsen en minder menstruatie (en dat komt niet door bijv de overgang, want ik ben pas 23).

1000 tips; Wat te doen aan een vette -onreine huid?


Hier zitten vaak geen stoffen in waar je huid juist slecht tegen kan, dus dat is een goede uitkomst voor jou. Vermijd ook producten waar alcohol, menthol of etherische oliën in zitten. Die kunnen jouw huid namelijk extra irriteren. Het verzorgen van de huid is erg belangrijk, dus kijk nog eens goed in de spiegel wat voor huidtype jij hebt en kies de juiste producten! Als je er niet helemaal uitkomt welk type huid jij hebt, doe dan hier de test. Bron: gezondheidsnet, paula's Choice, santé, volg Cosmopolitan op Facebook om als eerst op de hoogte te zijn van al onze updates!

vette huid met puistjes

Vooral in de t-zone (je voorhoofd, neus en kin) wordt er meer talg geproduceerd en is het hier dus vetter dan bijvoorbeeld op je wangen. In deze vette zone kunnen dan ook mee-eters wonders of puistjes voorkomen. De beste verzorgingstips: Gebruik een vochtverzorgend product voor overdag en doe 's avonds voordat je gaat slapen een nachtcrème. In de t-zone kun je het beste vetvrije producten gebruiken (vanwege het vette gedeelte) en in de rest van je gezicht kun je wel een iets vetter product gebruiken. Dit geldt ook voor het aanbrengen van make-up.

Vermijd bijvoorbeeld in de t-zone het gebruik van foundation, maar vervang dit door een matte poeder. In de rest van je gezicht kun je uiteraard wel foundation opdoen. Zo herken je 'm: Last van uitdroging, jeuk, irritatie en een schilferige huid? Dan is hij zeer gevoelig. Dit heeft veel te maken met uitdroging couperose of te veel zon. De bovenste huidlaag is aangetast en dat zorgt ervoor dat je huid zich niet meer goed kan beschermen. De beste verzorgingstips: je kunt het beste milde verzorgingsproducten gebruiken.

Heb jij last van een vette huid?

De beste verzorgingstips: voor jouw huid is het vooral heel erg belangrijk om deze goed te reinigen. Gebruik hiervoor producten zonder vet advies of olie, bijvoorbeeld een facewash of wasgel. Al zou je denken dat het wel werkt: gebruik geen uitdrogende producten. Dit maakt je huid uiteindelijk juist vetter. Ook reinigers op zeep- en alcoholbasis zullen er voor zorgen dat je huid juist weer vet wordt, dus pas hier mee. De talgklieren worden hierdoor namelijk extra geprikkeld. Advertentie - lees hieronder verder 12 gewoontes waarmee peeling je je huid beschadigt. Zo herken je 'm: Dit houdt in dat je zowel een vette als droge huid hebt.

vette huid met puistjes

Hier zijn tips om die

De beste verzorgingstips: je hebt lift last van een tekort aan vetten doordat de talgkliertjes te weinig actief zijn. Jouw huid heeft een intensieve verzorging nodig. Een nachtcrème is cruciaal. Voor een droge huid is het ook een goeie dat je je huid insmeert met olie. Een bodylotion doet het ook goed. Zo herken je 'm: vooral in de puberteit hebben veel jongeren last van een vette huid. De talgproductie maakt ongeveer overtoeren en dat zorgt voor een vette huid die zelfs kan glimmen. Door deze talgproductie kunnen de talguitgangen verstoppen en zo ontstaan er mee-eters en puistjes.

Dit type herken je aan een fijne poriënstructuur op de wangen en iets grovere poriën op het voorhoofd, de neus en de kin. De beste verzorgingstips: Dit huidtype heeft genoeg talg om de huid zacht en soepel te houden. Toch heeft ook een mooie huid verzorging nodig. Het is belangrijk dat het vochtgehalte op niveau blijft. Hier kun je het beste lichte producten face voor gebruiken, zoals een dagcreme. Ook elke week een verzorgend masker opdoen, zorgt ervoor dat jouw huid zolang mogelijk rimpelvrij blijft! Zo herken je 'm: Als je huid vaak trekkerig aanvoelt, beschik je vast en zeker over een droge huid. De poriën zijn niet zichtbaar of heel erg klein.

Vette huid - beauty rubriek

Dat de een altijd al een egale, mooie huid heeft gehad en de ander niet ligt meestal aan het huidtype wat je hebt. Hier ben je nou eenmaal mee geboren en daar heb je het mee te doen. Wel kun je bepaalde producten gebruiken of bepaalde stappen nemen om jouw huid zo optimaal mogelijk te laten zijn. Denk dan aan een huid zónder die puistjes, onzuiverheden, mee-eters of glans. In dit artikel leg ik precies uit welke huidtypen er bestaan en hoe je elk type het beste kunt verzorgen. Lees de beschrijving en oordeel onder welk huidtype jij valt, zodat je weet wat je kunt doen! Advertentie - lees hieronder verder, zo kom je van gerstekorrels. Zo herken je 'm: Jij hebt de huid waar hauschka iedereen jaloers. Het woord 'normaal' zegt niet dat dit het meestvoorkomende type is, integendeel zelfs.

Vette huid met puistjes
Rated 4/5 based on 715 reviews